Кадър Булфото и Както са победители Има такъв народ може да

...
Кадър Булфото и Както са победители Има такъв народ може да
Коментари Харесай

Кольо Колев: Може да има шамари за ИТН и да бъдат торпилирани

Кадър Булфото и 

Както са спечелили " ИТН " може да отидат в другата прекаленост и известността им да се сгромоляса, в случай че не оправдаят очакванията на гласоподавателите си. 

„ ИТН “, откакто получиха своите плесници по отношение на първия си препоръчан от тях кабинет, със своето много безочливо и неполитическо поведение, в този момент минаха на стадия – „ Ще преговаряме, но няма доста да преговаряме – ние ще редим кабинета – т.е. не търсим коалиция, само че въпреки всичко има придвижване напред към разговор “, разяснява пред БНР социологът Кольо Колев договарянията на Има Такъв Народ с политическите сили, без ГЕРБ по целите на бъдещия кабинет с техен мандат.

" За страдание не са ясни към момента политиките на Има Такъв Народ. Така че, ни следва да забележим, само че се надявам да въпреки всичко да има кабинет.

Сега се приказва, че Има Такъв Народ като че ли имат единодушие с съвсем с всички партии в Народното събрание, без ГЕРБ несъмнено, за Гешев, правосъдната промяна, за пенсионерите.

Има Такъв Народ ще разчитат съгласно мен и на поддръжката на Държавно стопанско предприятие и на Българска социалистическа партия. Правителството може да не бъде подкрепено от тъкмо 121 депутати, то може пасивно да бъде подкрепено посредством понижаване на кворума, и с 62 депутати може да се избере.

Проблемът ще е по-късно в устойчивостта на това държавно управление, в случай че то няма въпреки всичко необятна партийна поддръжка, ще бъде елементарно торпилирано и подложено на удари, които могат да доведат до неговото събаряне “, посочи още Кольо Колев.

По думите на социлога извънредно дясна кандидатура за предстоящ министър- ръководител не е добра. Според Колев би трябвало да бъде човек консенсусен, компромисна фигура, като предложения за присъединяване в идващото държавно управление, е добре да получат някои от министрите от служебния кабинет.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР